​Little Rebels gaan niet voor business as usual maar voor coole outfits die zorg dragen voor mens en planeet. Hoe? Veel mama's en papa's hebben tonnen kleren die in dozen en kasten liggen. Ze willen zich niet bezig houden met de verkoop ervan op markten, beurzen of facebookgroepen. Ik neem die zorg over en houd me bezig met de verkoop. Lees hieronder hoe het werkt: 

1. Wil je graag zwangerschapskleding, babykleding, kinderkleding, schoenen, en ander textiel verkopen? Maak een afspraak om items binnen te brengen of neem contact op als je items wil opsturen. Lees hier meer over de merken die we aannemen en enkele richtlijnen

2. Je ontvangt informatie over de geselecteerde items en de gemaakte prijzen. Jij ontvangt bij verkoop 30% tot 40% van de verkoopprijs.

3. Ik maak mooie foto's en reclame om jouw kleding te verkopen. 

4. Na 6 maanden ontvang je het bedrag van de verkochte items (via overschrijving). Wat nog niet verkocht is, kan je terug komen ophalen, of we sturen het op, of schenken het aan een goed doel. 

Als je zelf wat rebels wil zijn en kiest voor Little Rebels dan...
 • wil je zelf geen tijd of energie steken in de verkoop van je zwangerschapskleding, babykleding en kinderkleding, maar vind je het ook zonde dat die kleding en spullen in de kast of in dozen bijven liggen;

 • maak ik tijd om die kleding te verkopen: ik bepaal de prijzen, maak mooie foto's en reclame om jouw spullen zo snel mogelijk te verkopen via onze shop en de items zo een tweede leven te geven;

 • kan je vertrouwen op Little Rebels, we do care!

 • verdien je zelf nog een centje aan de verkoop van jouw geliefde kleding zonder te veel moeite;

 • draag je zorg voor mensen en de planeet: je steunt een circulair fashion concept en zorgt dat spullen en kleding een tweede leven krijgen in plaats van ze weg te smijten;

 • kan je ook goede doelen steunen zoals Moeders voor Moeders als je items na 6 maanden nog niet verkocht zijn.

Veel gestelde vragen

Welke items kan ik verkopen en kopen via het platform van Little Rebels?

Ik richt me momenteel op zwangerschapskleding, babykleding, kinderkleding en accessoires van een selectie merken: kleding, schoenen, laarsjes, voetenzakken, slaapzakken, handdoeken, tetradoeken, ... Van zodra ik het aanbod uitbreid kan je hierover meer vernemen via de website, facebook en instagram.

 

Hoe kan ik kleding en spullen verkopen?​

Heb je items die ik voor jou kan verkopen? Maak een afspraak om de items binnen te brengen of neem contact op als je graag items wil opsturen.

Hoe worden de items geselecteerd en de prijzen bepaald? 

Ik selecteer de items en bepaal de prijzen op basis van kwaliteit, staat, aanbod in de webshop en aankoopprijs. Ik maak een formulier op met een overzicht van alle items en bepaalde prijzen die ik jou bezorg.  Je hoeft het echt niet persoonlijk te nemen als ik items niet selecteer. Vergeet niet dat er veel meer redenen zijn dan enkel merk of staat, voor waarom ik bepaalde items wel of niet aanneem: wat best verkoopt, wat er op dat moment al te veel of te weinig in het aanbod is, het enorme overaanbod, de stijl, ….  Ik voer de selectie louter business-minded uit: wees dus niet beledigd, en vergeet niet: They’re only clothes, don’t take it too seriously! (zo zegt Elke dat van Cyaankali en ik volg haar daarin)

Kan ik zelf kiezen welk goed doel ik steun als de items na 6 maanden nog niet verkocht zijn? 

Ik ga in gesprek met de goede doelen waar Little Rebels mee kan samenwerken en doneer jouw items die na 6 maanden niet verkocht zijn aan dat doel die er op dat moment het meest mee kan doen. Wil je de items toch liever aan een ander goed doel schenken? Dan kan je de items komen ophalen en ze zelf schenken aan het doel dat jij verkiest. 

Waar kan ik meer informatie vinden over de geplande pop-up shops? 

Ik plan pop-up shops in Mechelen, Leuven en regio Boortmeerbeek. Blijf op de hoogte via facebook en instagram. 

Hoe kan ik betalen? 

Je kan veiling betalen via overschrijving of met de bancontact app. 

Kan ik een cadeaubon aankopen?

Ja dat kan! Stuur een mailtje naar sarah@littlerebels.be met informatie over bedrag, gelegenheid, en voor wie de bon bestemd is. Ik kan de cadeaubon opsturen met de post of digitaal per email. 

Algemene voorwaarden
 • de items die je binnen brengt zijn gewassen, opgevouwen of gestreken, en zijn jouw eigendom

 • de items blijven 6 maanden te koop aangeboden in de webshop en eventueel op fysieke pop-ups georganiseerd in die periode

 • de prijs wordt bepaald door Little Rebels

 • nadat je een lijst ontving met de geselecteerde items, kom je de niet geselecteerde items oppikken uiterlijk binnen 1 maand (zo is er plaats bij ons voor genoeg nieuwe good stuff ;) )

 • items mogen deelnemen aan eventuele solden of kortingen, die beslissing laat je over aan Little Rebels

 • jij ontvangt 30% tot 40% (kinderkleding) of 40% (zwangerschapskleding) van de verkoopprijs

 • na 6 maanden ontvang je een bericht en krijg je 2 weken de tijd om items die niet verkocht zijn terug op te halen, te vragen aan Little Rebels om ze terug op te sturen (op jouw kosten) of Little Rebels te laten weten dat je ze wil doneren aan een goed doel. Zonder bericht doneert Little Rebels jouw niet-verkochte items aan een goed doel. 

 • Little Rebels is niet verantwoordelijk voor diefstal, brand, schade of dergelijke

 • Little Rebels is niet verantwoordelijk voor het foutief opgeven van mailadressen of betaalgegevens

Little Rebels

Tweedehands Store

Baby-,kinder- , en zwangerschapskleding; schoenen en accessoires

Blijf op de hoogte

 • Facebook
 • Instagram