Als je items binnen brengt of opstuurt ontvang je een tijdje later bericht over welke items ik selecteerde voor verkoop.
 
Soms zijn klanten verontwaardigd als ik items niet selecteer. Dat is eigenlijk helemaal niet nodig: het is mijn webshop en ik selecteer op basis van wat ik denk dat het beste kan werken voor de shop. Je hoeft het echt niet persoonlijk te nemen als ik items niet selecteer. Vergeet niet dat er veel meer redenen zijn dan enkel merk of staat, voor waarom ik bepaalde items wel of niet aanneem: wat best verkoopt, wat er op dat moment al te veel of te weinig in het aanbod zit, het enorme overaanbod, de stijl, de drukte (ik doe dit momenteel in bijberoep) of om financiële redenen (ja, het kost mij heel wat om items online te zetten)….  Ik voer de selectie dus louter business-minded uit: wees dus niet beledigd, en vergeet niet: They’re only clothes, don’t take it too seriously! (zo zegt Elke dat van Cyaankali en ik volg haar daarin :) )
Oké, nu mag je items gaan selecteren om binnen te brengen of op te sturen.
Hier zijn enkele richtlijnen: 
  • Little Rebels neemt enkel kleding, schoenen en accessoires IN GOEDE STAAT aan. Items die pluizen, met een vlek of waarvan de kleur zichtbaar afgewassen is, worden niet aangenomen.

  • Little Rebels zet in op de verkoop van kwaliteitsvolle MERKEN. Lees hier welke merken we vooral willen aanbieden in de webwinkel in de toekomst. Vanaf 1 maart 2020 nemen we daarom een heel aantal merken die je nu wel nog vindt in de webwinkel niet meer aan. 

  • Little Rebels neemt enkel kleding aan die GEWASSEN is en gestreken of mooi opgevouwen.

  • Als je kleding, schoenen en accessoires komt binnen brengen, breng dan een DOOS of zak mee waarin we jouw kleding kunnen bewaren.